Despre noi

Totul a inceput modest, ca o mica afacere de familie, in decembrie 2000, cand noi, Solomon Buzducea si sotia mea Monica, am pornit la un drum necunoscut, fara resurse materiale, avand doar credinta in Dumnezeu si teama de a nu ramane de rusine.

Denumirea firmei ROBEN a fost aleasa dupa numele copiilor nostri, Robert (RO) si Beniamin (BEN).

Din 2006 am inceput propriile importuri de jucarii si papetarie, iar in 2012 am infiintat o fabrica in care producem articole din plastic (jucarii, suporti si tavite birou, articole pentru scoala).

Echipa ROBEN a crescut armonios cu oameni seriosi si dedicati, simpli, dar implicati in a raspunde solicitarilor si nevoilor clientilor nostri, iar in ianuarie 2020 suntem deja 100 de oameni constiinciosi si pasionati de munca noastra.

Importam si distribuim aprox. 10.000 de articole de papetarie, birotica si jucarii, stocul nostru permanent de marfa este de aprox. 1.300.000 euro.

Producem in fabrica proprie 25 articole din plastic, papetarie si jucarii, si avem in lucru inca un numar de 10 matrite pentru a dezvolta productia.

Capitalul social este de 220.000 euro, iar cifra noastra de afaceri a ajuns la 6.200.000 euro in 2019.

Suntem prezenti la nivel national, iar sediul central este in Hateg, jud. Hunedoara. Aici se gasesc birourile si cele 8 depozite ce se intind pe aprox. 5.600 mp.

Fabrica noastra se afla in Ostrov, pe o suprafata de 2.000 mp. Aici se afla 3 masini ce produc articole din plastic pe sistemul ”injectie”. Lunar se produc peste 100.000 de articole de papetarie si jucarii.

Din 2017 am deschis un birou in Bucuresti cu scopul de a dezvolta parteneriatele in zona de sud si de est a tarii.

Reteaua noastra de distributie: Detinem un parc de 45 masini care fac saptamanal distributie nationala. Pentru situatii urgente livram si cu ajutorul firmelor de curierat.

Clientii nostri. Distribuim catre firme care revand produsele noastre. Pentru noi sunt importante parteneriatele pe termen lung, bazate pe respect reciproc. Vindem si catre consumatorii finali prin intermediul celor 4 magazine traditionale (2 librarii in Hateg, un magazin de jucarii si papetarie in Deva Shopping City, un magazin de jucarii si papetarie in Drobeta Turnu Severin) si un magazin online, shop.roben.ro

Brandurile noastre

NEBO este brandul nostru propriu pentru gama de articole de papetarie. Sub acest nume producem, in propria frabrica, tavite de birou, suporti verticali pentru documente, suporti pentru instrumente de scris, pahare pentru pictura, palete pentru pictura etc.

ROBENTOYS este brandul nostru propriu pentru gama de jucarii. Producem diverse jucarii din plastic non-toxic: camioane, mingi, cuburi pentru constructie, leagane, carucioare pentru papusi etc.

Pe langa acestea importam si distribuim si alte branduri cunoscute: Linc, Starpak, Polesie, Wader, Blocki, Dolu, Tupiko, Dema-Stil.

Viziunea noastra. Orice copil are dreptul de a avea jucariile si produsele pentru gradinita, scoala sau liceu, necesare si potrivite calitativ. De asemenea, in orice birou este necesar si firesc sa existe produse de papetarie si birotica care sa usureze munca, sa fie placute din punct de vedere al aspectului, sa fie de o calitate buna si la un pret accesibil.

Misiunea noastra. Ne dorim sa fim recunoscuti pentru ceea ce suntem:

- Corecti cu toti colaboratorii si partenerii nostri: furnizori, clienti si angajati;

- Flexibili si intelegatori in situatii deosebite, dificile cu adevarat;

- Decenti in toate actiunile noastre.

Valorile noastre

- Respect. Pentru noi, respectul este o valoare de baza care creeaza legaturi pe termen lung. Tocmai de aceea punem mare pret pe respect-respect! Respectul nostru fata de colaboratorii, partenerii si clientii nostri, precum si respectul acestora fata de munca noastra.

- Cinste. Suntem oameni simpli si dorim sa realizam lucrurile corect.

- Cuvant. Cuvantul dat este cel mai important pentru noi! Suntem oameni de cuvant si dorim sa lucram cu oameni de cuvant!

- Profesionalism. Facem eforturi sa ne perfectionam continuu si sa raspundem solicitarilor partenerilor nostri la standarde cat mai inalte, atenti la detalii, politicosi si cu o atitudine responsabila.

''Un nume bun este mai de dorit decat o bogatie mare... caci nicio bogatie nu tine vesnic!''