Cum cumpar?

 Se adauga produsele in cos, se apasă butonul TRIMITE COMANDA  si apoi se parcurg niste pasi simpli:

-CLIENT NOU  / CLINT INREGISTRAT- completarea formularului CLIENT INREGISTRAT  daca sunteti client mai vechi sau formularul CLIENT NOU daca sunteti client nou, prin apasarea butonului CREAZA CONT si completarea tuturor campurilor cerute
-TRIMITE COMANDA: alegeti modalitatea de livrare care vi se genereaza, apoi modalitatea de plata si efectuati verificarea finala a comenzii apoi apasati CONFIMA COMANDA .
- confirmarea comenzii se face prin afisarea facturii proforme generata automat. Veti primi un email prin care veti fi informat care este status-ul comenzii dumneavostra.

Comenzile telefonice:
Se pot face la numerele de telefon 0254 77 20 01 sau 0766 06 19 12 (TELEKOM) - un reprezentant de vanzari ROBENTOYS.ro va va prelua comanda, de luni pana vineri intre orele 8:00-17:00. ROBENTOYS.ro are o limită minima a comenzii de 60 lei.

CONTACT

Cea mai comoda cale este prin email la adresa: comenzi@robentoys.ro
Ne mai puteti contacta si la numerele de telefon: 0254 77 20 01 sau 0766 06 19 12(TELEKOM).

POLITICA DE RETURNARE

ROBENTOYS.ro va ofera produse de cea mai buna calitate si la preturile cele mai mici. Inainte de a face o comanda, parcurgeti cu atentie toate informatiile si imaginile ce insoţesc produsul dorit pentru a va face o imagine clara si completa, si verificati daca produsul corespunde necesitatilor dvs din toate punctele de vedere. Daca totusi, detaliile furnizate nu va sunt suficiente, scrieti-ne la comenzi@robentoys.ro sau telefonati-ne la numerele afisate in pagina de contact. Va stam la dispozitie cu orice alte informatii pe care le solicitati.

Produsele achizitionate la distata:
Daca totusi sunteti nemultumiti de produsul comandat, sau acesta prezinta defecte de fabricatie, conform O.G. 130/2000, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 zile lucratoare de la primire. Returnarea produsului o veti putea face dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dumneavoastră la adresa comenzi@robentoys.ro S.C. ROBEN S.R.L. va inlocui produsul returnat in cel mult 15 zile calendaristice, iar daca inlocuirea nu se va putea face in aceasta perioada va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalaj) si nu prezinta semne de uzura, lovituri, modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea. 
Inapoi