Invata literele

Pret cu TVA: 34,00RON

Descopera literele si cuvintele prin cartonase cu ilustratii simpatice!
Obiectivul jocului: Ajuta-l pe cel mic sa invete sa citeasca!
Acest set contine 30 de cartonase cu doua fete: pe fata este tiparita o litera, iar pe verso un cuvant care incepe cu litera respectiva, insotit de o imagine cu obiectul la care se refera cuvantul.
Aceste cartonase permit desfasurarea mai multor activitati prin care cel mic, cu ajutorul unui adult, poate invata sa citeasca:
1. Recunoaste litera: Ia un cartonas si arata-i celui mic fata cu litera. Pronunta litera clar si raspicat si indeamna-l si pe el sa faca la fel! Apoi intoarce cartonasul si arata-i cuvantul scris in partea de jos, ajutandu-l sa identifice in el litera pe care tocmai a invatat-o.
2. Citeste cuvinte: Ia un cartonas si arata-i cuvantul scris in partea de jos. Citeste cuvantul clar si raspicat - intreg, dar si pe litere – si indeamna-l pe cel mic sa repete. Apoi explica-i ce inseamna cuvantul, facand referire la imaginea de deasupra lui.
3. Alfabetul vesel: Invata-l succesiunea literelor in alfabet, aratandu-i plansa cu litere. Apoi, ca exercitiu, ajuta-l sa aranjeze cartonasele cu litere in ordinea corecta.
Continut: 30 de cartonase didactice cu doua fete (litera / imagine si cuvant), 1 plansa cu literele alfabetului roman  si 2 suporturi pentru fixarea plansei

Adauga in Cos:

  • Model: NOR3812
  • Oferta: NORIEL